Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hvor er Poonam Pandey?

Hun lovet å kle seg naken hvis India ble verdensmestre i cricket. Vel, de vant. Nå er hun forsvunnet.

VENTER PÅ POONAM: Det Indiske criketlandslaget vant over Sri Lanka i finalen og ble verdensmestre. Nå venter alle på Poonam Pandey. Foto: AFP/Scanpix.
VENTER PÅ POONAM: Det Indiske criketlandslaget vant over Sri Lanka i finalen og ble verdensmestre. Nå venter alle på Poonam Pandey. Foto: AFP/Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Poonam Pandey, modellen som sa hun ville strippe og vise seg naken hvis India vant cricketfinalen, er ifølge internasjonale nyhetsbyråer og indiske aviser umulig å komme i kontakt med.

Mobiltelefonen er skrudd av, og før kampen hadde hun fått alvorlige trusler fra flere forskjellige mennesker hvis hun gjennomførte nakenstuntet.

Det siste er at hun har blitt stevnet av en domsstol og må møte i retten 5. april.

Fornermet India - Selv om Poonam ikke løper naken, bør hun straffes for ikke bare å ha gitt et galt inntrykk av Brahim-området, men også for å ha fornermet den indiske kulturen, sier advokat RK Pandey til Times of India.

- Hvis Board of Control for Cricket in India (BCCI) gir meg lov, vil jeg gjennomføre planene mine. Jeg bryr meg ikke om truslene, sa en bestemt Poonam Pandey før kampen.

Moral og terapi Hun insisterte på at ved å kle seg naken ville ikke bare moralen stige, men at det også ville virke som terapi på det indiske landslaget.

I et brev til BCCIs krev hun blant annet: «Jeg er klar og villig til å kle meg naken når og hvor som helst det indiske laget måtte ønske det for å booste den sportslige moralen. Og jeg mener dette på alvor da studier utført ved flere universiteter i utlandet konkluderer med at slike handlinger fører til økt moral og bedre utførelse både i sport og på andre områder. Til og med bøker innenfor psykologifag bekrefter dette», skriver hun i brevet.

Pr-stunt Den 20 år gamle modellen fra Mumbai er nå et hett navn på twitter og flere andre sosiale medier. Hun blir etterlyst, og mange mannlige cricket fans venter i spenning. Andre igjen hevder at det aldri var ment seriøst, men at dette er tidenes pr-stunt fra den tidligere ukjente modellen som nå er på alles lepper

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media