HVOR ER SIV?

ARENDAL (Dagbladet): Politiet har slått full alarm etter at Siv Olsen (22) forsvant sporløst sist mandag. Døra til sokkelleiligheten var ulåst, alle lys og TV-apparatet var slått på, men tross store leteaksjoner har man ikke funnet spor etter Arendals-jenta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hun var kledd i en lys joggedress og en flerfarget boblejakke da hun forsvant mandag formiddag. Politiet holder alle muligheter åpne, men Siv Olsens forsvinning er og blir et mysterium. 22-åringen kan ha forsvunnet av egen fri vilje, men det er flere omstendigheter som gjør at Arendal-politiet er urolige.

- Røde Kors har lett med frivillige i turområdet i nærheten, og vi har søkt over et større område med helikopter. Men jenta er og blir borte, sier politiinspektør Trygve Johnsen ved Arendal politikammer. Ut over kvelden i går ble etterforskningen trappet opp.

Alt normalt

Ved 09.30-tida mandag ringte Siv Olsen foreldrene til sin samboer og spurte om råd fordi hun hadde mistet lommeboka med minibank-kortet. Denne lommeboka kan komme til å stå sentralt i den videre etterforskning, om ikke Siv Olsen dukker opp igjen om kort tid.

Lommeboka mener 22-åringen hun hadde mistet i klesforretningen More and More i Salterødsenteret, hvor hun jobbet. Ved 10.30-tida sist mandag hadde Arendal-kvinnen ringt sine arbeidskolleger og spurt om de hadde funnet lommeboka, men det hadde de ikke. Lommeboka inneholdt foruten minibankkortet et førerkort, postbankkort, noen videokort, 42 kroner og samboerens visittkort. På dette kortet står samboerparets privatadresse og telefonnummer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer