Hvor har Adela (3) lært dette?

Foreldrene fikk seg en overraskelse da treåringen fikk kunngjøre for familie og venner at hun skal bli storesøster.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da Michelle og Dave oppdaget at de i oktober blir foreldre igjen, bestemte de seg for å kunngjøre det for familie og venner via sosiale medier.

Og den kommende storesøsteren Adela (3) fikk æren av å være budbringeren.

Men det gikk ikke helt som foreldrene hadde forestilt seg.

- Vi prøvde å komme på en kreative og morsom måte å fortelle den store nyheten til venner og familie på gjennom sosiale medier, og ville gjøre det enten med video eller bilde, forteller Adelas pappa Dave til Dagbladet.

- Ante ikke hva hun skulle si Han skrudde på videokameraet og spurte treåringen sin om hva som skal skje i oktober.

- Jeg hadde virkelig ingen anelse om hva hun kom til å si, men hadde regnet med at hun skulle si enten «da skal jeg få en liten søster eller bror» eller «da blir jeg storesøster».

- Det er disse svarene jeg har fått hver gang jeg har spurt henne om det ellers, og forventet at hun skulle si det samme foran kameraet.

Det gjorde hun imidlertid ikke. Mens mor og far ventet spent kom det plutselig et gullkorn fra barnemunnen.

- En baby skal komme ut av mammas vagina, sier treåringen.

Mamma Michelle forteller at forklaringen bak det overraskende utsagnet er at Adela er veldig nysgjerrig.

- Hun stiller mange spørsmål, og er veldig pratsom og sosial. Vi bruker passende bilder og historier til å lære henne om kroppen, og siden vi håper at den nye babyen skal bli født hjemme, er vi opptatt av å forberede Adela på det som skal skje, sier hun.

Sett av over en million Siden videoen ble lagt ut på Youtube i midten av mai har den nå blitt sett av over 600 000. I tillegg har den blitt sett av over 400 000 på Tumblr.

Og pappaen innrømmer at han raskt forstod at Adelas gullkorn hadde potensial til å bli en hit på videodelingsnettstedet.

- Idet de ordene kom ut av munnen hennes forstod jeg at det var et veldig spesielt øyeblikk. Jeg trodde ikke den ville bli sett over en million ganger, men kunne forestille meg at våre venner og familier ville dele den videre.

Og nå er i alle fall samtlige av familiens nærmeste informert om det lykkelige de har i vente, og Adela gleder seg stort til å bli storesøster.

- Hun er veldig spent, og kommer til å ha så mye å lære bort til babyen.