Hvor mye kan du om lærernes arbeidsvilkår?

«Læreropprøret» mener kunnskapen i KS og blant politikere er for dårlig. Nå har de laget en quiz.

LÆRERSTREIK: Gruppa som kaller seg «Læreropprøret» mener det er for liten kunnskap om lærernes arbeidsvilkår blant politikere, og har lagd en quiz for å teste dette. «Læreropprøret» arrangerte i april en demonstrasjon i Oslo om nettopp lærernes arbeidsvilkår. Foto: Alexander Fjellestad
LÆRERSTREIK: Gruppa som kaller seg «Læreropprøret» mener det er for liten kunnskap om lærernes arbeidsvilkår blant politikere, og har lagd en quiz for å teste dette. «Læreropprøret» arrangerte i april en demonstrasjon i Oslo om nettopp lærernes arbeidsvilkår. Foto: Alexander Fjellestad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Alexander Fjellestad arbeider på en barne- og ungdomskole i Akershus. I mars startet han og fem andre (Pål Are Vorren, Eva Celine Jørgensen, Sverre Johannessen, Kristin Gudem og Laila Kongerød) opp en gruppe som kaller seg «Læreropprøret» for å samle engasjerte lærere og skape et nettverk seg i mellom.

Gruppa har arrangert demonstrasjoner i Oslo og jobber for å få erfaring fra skolen inn i politikken. Så langt har de vært i kontakt med over tusen lokalpolitikere.  

Deres siste påfunn er en quiz som handler om lærernes arbeidsvilkår. De mener nemlig det er manglende kunnskap om lærernes arbeid blant både politikere og KS-ansatte.

• Ta quizen her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer