Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hvordan hevne en leilighet pakket inn i folie?

Hint: Lag hamsterbur av et helt rom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Luke Trerice visste at hevnen ville bli søt etter at han pakket inn leiligheten til kameraten Chris Kirk i aluminiumsfolie for mer enn to år siden, skriver The Olympian.

Da 28 år gamle Trerice åpnet døra til sentrumsleiligheten sin i byen Olympia i Washington, USA, oppdaget han at et helt rom var blitt forvandlet til et hamsterbur i menneskestørrelse.

Håndrevne avispapirbiter dekket gulvet, en gigantisk vannflaske hang utenfor vinduet og et vanvittig stort løpehjul var montert langs den ene veggen.

I januar 2004 bodde Luke Trerice i leiligheten til vennen Chris Kirk mens Kirk var utenbys. Trerice benyttet anledningen til å kle leiligheten i aluminiumsfolie. CD-covere, bøker, kopper og kar - nesten ikke en ting i leiligheten slapp unna folie. Det tok to år å rydde opp.

Hevntankene kom umiddelbart. Mesterhjernen bak hamsteridéen er Keith Jewell (26), en venn av både Trerice og folieofferet Kirk. Siden Chris Kirk har flyttet fra byen, var det Jewell og noen venner som gjennomførte Hamster-stuntet.

- Jeg tror jeg vil bruke mindre enn to år på å rydde opp dette. Slik kan jeg måle at jeg kom bedre ut av det enn Chris, sier Luke Trerice til The Olympian.

Hamsterhjulet vil uansett få bli i leiligheten. Det er blitt svært populært i vennegjengen. Dessuten tok det fire menneskers kraft å forme det ovalt slik at de fikk løpehjulet gjennom døra til rommet.

MENNESKEHAMSTER: Luke Trerice prøver ut løpehjulet kameraten fikk installert mens han var ute av byen. Foto: Scanpix/AP
MENNESKEHAMSTER: Luke Trerice prøver ut løpehjulet kameraten fikk installert mens han var ute av byen. Foto: Scanpix/AP Vis mer
<B>MÅTTE HEVNES:</B> Chris Kirk møtte dette synet etter at kameraten Luke Trerice hadde lånt leiligheten hans.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling