- Hvorfor alt dette oppstyret. Det var jo bare en katt.

Kattedama Mary Bale skjønner ikke reaksjonene etter at hun kastet en katt i søppeldunken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Kattedama Mary Bale (45) har skapt harme over hele England etter at hun ble filmet av et overvåkingskamera mens hun putter en katt ned i en søplekasse.

- Jeg skjønner ikke hva som er problemet. Det er bare en katt, sier Bale til The Sun.

Den ugifte Bale har fortalt at hun var på vei hjem sist lørdag, da hun så katten, og bestemte seg for å leke med den.

- Jeg bare ville bare ha det litt moro med katten, og tenkte at den ville komme seg ut på egenhånd, sier 45 åringen til The Sun.

- Burde ikke gjordt det  Etter å ha sett overvåkingsbildene gå verden rundt, innrømmer den 45 år gamle bankarbeideren at hun ikke burde puttet katten i søplekassa, men hevder at oppmerksomheten er helt ute av proporsjoner

En Facebook-gruppe opprettet for å finne ut hvem som ble fanget opp av videokameraet, har mer enn 18 000 medlemmer.
Ifølge Sky News har Mary Bale fått tilbud om politibeskyttelse, etter en rekke Facebook-trusler. Hun skal også ha mottatt drapstrusler, ifølge avisa.

Sjokkert Kattens eiere, Daryll og Stephanie Mann hadde lett alle tenkelige steder, da de bestemte seg for å se gjennom bilder fra et overvåkingskamera de har montert utenfor huset:

Der så de kvinnen stoppe utenfor hjemmet deres i Coventry, se seg rundt flere ganger, før hun uten noen åpenbar grunn kastet katta ned i søppelkassa før hun fortsatte å gå bortover gata.

- Jeg er sjokkert over at noen kunne gjøre noe slikt mot et dyr. Jeg vet at noen mennesker ikke liker katter, men forventer at de ikke gjør slike ting mot noen som er forsvarsløse, sier Daryll til Sky News.

Mary Bale kastet katta i søppelkassa klokka 19.55 lørdag kveld, Lola ble ikke funnet igjen før 16 timer senere.

"Kattedama": Bildene fra overvåkningskamera som viser at Mary Bale (45) kaster katten Lola i søppelkassa. Foto: Reuters/Scanpix
"Kattedama": Bildene fra overvåkningskamera som viser at Mary Bale (45) kaster katten Lola i søppelkassa. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer