- Hvorfor alt dette oppstyret. Det var jo bare en katt.

Kattedama Mary Bale skjønner ikke reaksjonene etter at hun kastet en katt i søppeldunken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Kattedama Mary Bale (45) har skapt harme over hele England etter at hun ble filmet av et overvåkingskamera mens hun putter en katt ned i en søplekasse.

- Jeg skjønner ikke hva som er problemet. Det er bare en katt, sier Bale til The Sun.

Den ugifte Bale har fortalt at hun var på vei hjem sist lørdag, da hun så katten, og bestemte seg for å leke med den.

- Jeg bare ville bare ha det litt moro med katten, og tenkte at den ville komme seg ut på egenhånd, sier 45 åringen til The Sun.

- Burde ikke gjordt det  Etter å ha sett overvåkingsbildene gå verden rundt, innrømmer den 45 år gamle bankarbeideren at hun ikke burde puttet katten i søplekassa, men hevder at oppmerksomheten er helt ute av proporsjoner

En Facebook-gruppe opprettet for å finne ut hvem som ble fanget opp av videokameraet, har mer enn 18 000 medlemmer. Ifølge Sky News har Mary Bale fått tilbud om politibeskyttelse, etter en rekke Facebook-trusler. Hun skal også ha mottatt drapstrusler, ifølge avisa.

Sjokkert Kattens eiere, Daryll og Stephanie Mann hadde lett alle tenkelige steder, da de bestemte seg for å se gjennom bilder fra et overvåkingskamera de har montert utenfor huset:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer