Armbrøst-mysteriet

Hvorfor ble fem medlemmer av «sexsirkel» funnet døde?

«Middelalder-guru» og fire kvinnelige følgere funnet på to vidt forskjellige steder i Tyskland.

SÆREGEN BUTIKK: Torsten W.s butikk i Hachenberg er preget av denne utstillingsdokka, i tillegg til en rekke middelaldereffekter. Foto: Thorsten Wagner / EPA / NTB Scanpix
SÆREGEN BUTIKK: Torsten W.s butikk i Hachenberg er preget av denne utstillingsdokka, i tillegg til en rekke middelaldereffekter. Foto: Thorsten Wagner / EPA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nyhetsbildet i Tyskland preges av et stort mysterium: Hvordan har det seg at en mannlig «middelalder-guru» ble funnet død sammen med to kvinnelige disipler i et gjestehus i Bayern - alle drept av armbrøstskudd - mens ytterligere to kvinner ble funnet døde i Niedersachsen 60 mil lenger nord?

Politiet innrømmer at de sliter med å finne sammenhengen mellom dødsfallene, som skjedde i et miljø preget av dominans, underkastelse og bisarre ritualer.

- Vi har fem døde, det er er hva vi vet. Alt annet er uklart, uttaler overstatsadvokat Walter Feiler, leder for påtalemakten i Passau, ifølge Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Kledd i svart

Torsten W. (53) - som utga seg for å være psykolog, og var innehaver av en middelalderbutikk/kampsportsenter i Hachenburg i Rheinland-Pfalz - sjekket inn på et familierom i gjestehuset i Passau i helga, på to timers varsel. Med seg hadde han sin 33-årige samboer Kerstin E. og Farina C. (30).

[Involverte i straffesaker i Tyskland navngis bare med forbokstaven i etternavnet.]

I bagasjen hadde de tre gjestene armbrøster, som kan selges til personer over 18 år i Tyskland. Innehaveren av gjestehuset beskriver at Torsten hadde langt skjegg, mens kvinnene var kledd i svart og hadde synlige piercinger, ifølge Bild.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer