Hvorfor gjør Giske som Gro?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

HAR PLUTSELIG kulturminister Trond Giske fått statsministerambisjoner? PFU bare spør. Avisa Nordlys kunne tirsdag fortelle om 11-årige Nikoline Myrvang som hadde dristet seg til å be herr statsråd om en autograf. Sammen med nærmere 200 elever fra Slettaelva og Storelva barneskole i Tromsø var Nikoline til stede for å motta tre millioner til nytt kunstgress på Skarpmarka.

Men Giske hadde ikke så veldig god tid til autografskriving. Så da Nikoline endelig hadde sikret seg Giskes signatur, fikk hun høre at hun «måtte få en lærer til å kopiere autografen til alle som ville ha den.»

PFU gratulerer barna ved Slettaelva og Storelva barneskole med nytt kunstgress og en hel drøss ferske oppkopierte autografer fra selveste Trond Giske!

MEN PFU MISTENKER kulturministeren for å ha kopiert Gro Harlem Brundtland. Ifølge Dagsavisen-journalist Hege Ulstein, snudde Gro seg bryskt mot henne da Ulstein, allerede som åtteåring, frekt og freidig plaget landsmoderen med penn og papir. Ulstein på åtte fikk fem autografer av selveste Gro og ett «Ja, du vil vel ha til vennene dine også!».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer