Hvorfor har mammas nese blitt mindre?

Amerikansk lege lanserer barnebok om plastikkirurgi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): \'My beautiful Mommy\' er boka som skal forklare barna hva som skjer når mor går gjennom en plastikkoperasjon.

Tanken er at boka skal være til hjelp når mor skal legge seg under kniven, og er spesielt rettet mot 4-7-åringer.

- Det anbefales at du leser boka minst tre ganger; før den første konsultasjonen, før selve operasjonen og under helingsprosessenunder etter operasjon, står det på bokas hjemmeside.

Møter et behov

Forfatteren er Michael Salzhauer, en plastikkirug fra Florida. Han er blant annet ekspert på brystoperasjoner, ansiktsløftninger, neseoperasjoner og leppeforstørringer.

- Det høres ut som en vits, men det er virkelig et behov for å ta opp dette temaet, sier han til Reuters.

Ifølge \'the American Society of Plastic Surgeons\' ble det gjennomført 1,8 millioner plastikkoperasjoner i 2007, det meste av dem brystforstørrelser og fettsuging.

Illustrasjonene i boka viser en mor med skjev nese og løs magehud som en dag henter sin datter tidlig på skolen og tar henne med til kjekke doktor Michael. Moren forklarer at hun skal operere nesa og magen sin, og at hun etterpå må ta det med ro i en uke eller to, skriver AP.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer