Hvorfor jeg ikke stemmer

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jeg kjenner rett og slett ikke noen som står oppført på listene i lokalmiljøet utenom et par personer, men de tilhører feil parti, dessuten så har jeg mistet troen på politiske agendaer, det blir aldri som man sier har jeg inntrykk av.

Jeg er godt voksen, og har stemt stort sett alltid, men nå gir jeg opp. Jeg stemmer når det blir stortingsvalg igjen, men jeg tror ikke på politikere mer, egentlig så er politikk blitt totalt uspiselig for meg.

Og noen avgjørelser er så høl i huet at enhver fornuftig person sitter igjen med inntrykk av at politikerne selv kun har tunnelsyn eller aldri har bodd i samme verden som andre folk. Giftdumping i fjorden, vingling i viktige saker, sløsing av resurser og penger, snødeponi på Bånkall!!! Gode tilbud for unge og eldre eller uføre blir mer og mer strammet inn, man skal stå med lua i hånda for den minste ting og har man krav på noe, bør man kunne både jus og sosialøkonomi for jobben må man gjøre sjøl. Servicesamfunn!! Man må gjøre det selv

service! Jeg liker ikke holdningene som er ute og går, ingen av dem har noe vettugt i lengden, bare prat og brød + sirkus.

At Frp står så sterkt her for tia, det kommer noen til å angre på seinere for det er ikke bare fryd og gammen, men jeg ser ingen grunn til å tro noe mer på fks. AP.

Folk som ikke har minst seks år på UIO for å få et noenlunde vettug grunnlag burde holde seg unna politikken. Ikke at akademikere alltid er noe bedre, men en grunnleggende viten om verden og filosofi bør man inneha.

Og, etter alle de dumme uttalelser som har runnet ut av kjeften på mange av dem, ....nok er nok med en k!