Hvorfor så redd for Hamer?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet fortalte nylig at det vil bli en dramatisk økning av krefttilfeller frem mot 2020. Nye tall viser at hver tredje nordmann vil bli rammet av kreft.

I en slik sammenheng er det bittert at våre høyt gasjerte kreftspesialister og vårt rettsapparat hindrer ny innsikt i å komme på banen. Det er nærliggende å tro at det er flere som lever av kreft enn som dør av kreft, og det er ganske mange. Det kan derfor være spørsmål om den etablerte medisin og industri av giftig chemoterapi og stråling tenker mer på seg selv enn på pasientene.

Vi er vant til at healere forsøker seg på kreft, vanligvis etter at skolemedisinen har gitt tapt. Men nå har altså helse-Norge tvunget Dr.med. Ryke Geerd Hamer til å saksøke staten for å få lov til å praktisere som lege i Norge. Hamer er vitenskapsmann med høye krav til forskning og verifikasjon, og med fortid som leder av en universitetsklinikk i München.

Han mener chemoterapi og stråling bør erstattes med en forståelse kreftens årsak og drivkraft. Han benytter hjernescanning for å lokalisere hvilket organ som er utsatt, og kan ut fra sin forskning bestemme hvilken fase og type kreft det dreier seg om, slik at han kan gi adekvat hjelp til pasienten.

Jeg føler meg hensatt til 1800-tallets Tyskland hvor Semmelweiss ble ekskludert av de «bedrevitende» legene fordi han mente legene måtte vaske seg på hendene mellom hver pasientbehandling.

Skolemedisinen har ingenting å tape! Ta vel imot dr. Hamer og gi HelseNorge en mulighet for å lære og kreftpasientene en sjanse!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer