Hykler- nasjonen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vestre Fagerborgs Analoge Birøktere– og Mediauviterforening (VFABOMVF) hadde nylig et vellykket medlemsmøte på en ukjent adresse i Oslo. Foreningen ble stiftet i 1963 av daværende radiolyttere som siden har utviklet varige svekkede tv-vaner av kritisk art.

I dag er det gretne gubber i sin verste alder som treffes over en oval bløtkake, et par lave drinker og mye selvdyrket hasj. Her tar de for seg det de ser av fortløpende fjernsynssendinger, mens de påkaller den store lynghonningdronningen som av en eller annen grunn kalles Gro-Siv.

Vi har, som eneste papirpublikasjon på denne siden av nett, saks og salær, fått referatet i hende. Det viser seg at denne foreningen virkelig er helt på høyden av Gahr Støres franskdiplomatiske evner til å være enig med de fleste på sin meget rettskafne måte jf. tortur/retur, fangetransport og loff til folket.

Andre viktige punker. Dagsrevyen lørdag med hovedoppslag om biskopen i Stavanger som trakk seg grunnet Siste Brev Til Gjeldsslavene.

– En typisk Einar Lunde-sak, sier foreningens formann og fortsetter: «Hver gang EL leder sendingene er det religiøse oppslag».

Makedonia mot Norge en skam for nasjonen.– Vårt landslag er særs dårlig reklame for ferielandet vårt. De burde straffes etter gjeldende satser fra Norges Fotballforbund, og det er å smugrøyke sammen med president Kåfjord.

Midt under møtet, som var sponset av Berner Gruppen, Aker Solutions, Nivea Håndkremprodukter og Nato-venner fra Førde, var det også tid for lettere underholdning. Denne gangen var det Jan Egeland som sang gamle refrenger om igjen. Om viktige saker som folket skulle ha gjort noe med, mens Tony Blair (den nykristne som nå skal skape fred i Midtøsten etter å ha vært krigsstatsminister side ved side med George W. Bush) er vårs tids største teflonpolitiker. Det siste ble det trampeklappet til.

NB: Rett etter deadline viser det seg at dette møtet faktisk aldri fant sted. Vi kan derfor bare beklage at vi har trykket disse linjene.