-  Hyklersk om Sandstrøm

Advokatene Kim Gerdts og Mona Høiness reagerer på det negative bildet som er skapt av psykolog John Sandstrøm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-  Nå har plutselig ingen hatt noe med ham å gjøre. Det virker hyklersk på meg. Har han gjort noe gærent, så får han ta ansvar for det. Men han har også gjort veldig mye bra, sier advokat Kim Gerdts.

Han har kjent psykolog John Sandstrøm gjennom ti- tolv år og kjenner seg ikke igjen i bildet som blir tegnet av kjendispsykologen som nå er under etterforskning.

-  De erfaringene jeg har, er veldig gode. Han har gjort grundig arbeid, og har hatt flere av mine klienter til behandling i lang tid. Jeg har sett og møtt mennesker som er veldig fornøyd med ham, sier Gerdts.

-  Dyktig psykolog

Han sier at han også har brukt Sandstrøm som rådgiver.

-  Jeg har brukt Sandstrøm som fagperson når jeg funderer over erklæringer fra andre. Min erfaring er udelt positiv. Jeg har vurdert ham som en god og dyktig psykolog, sier Gerdst, som har gitt sin støtte til Sandstrøm personlig.

Advokat Kim Gerdts er kritisk til de mange som har uttalt seg negativt om Sandstrøm de siste dagene. -  Media har sitt ansvar, men jeg sikter mer til dem som ser ut til å ha dømt ham på forhånd. Det gjelder både psykologer, psykiatere og forsvarere. Det virker som om rottene forlater det synkende skipet. Vi burde være de første til å si at en person er uskyldig inntil det motsatte er bevist, sier Gerdts.

-  Omsorgsfull

Også advokatkollega Mona Høiness reagerer.

-  Mitt inntrykk er at han er flink. Han har vært meget adekvat i de sakene der jeg har brukt ham, sier Høiness.

-  Jeg har opplevd han som høflig og hyggelig og meget omsorgsfull mot klientene. Mange i denne bransjen er så høye på pæra, sier Høiness.

-  Jeg blir nærmest opprørt når jeg ser hvilken heksejakt Sandstrøm blir utsatt for før det verken er snakk om tiltale eller dom, sier den kjente forsvarsadvokaten.

REAGERER OGSÅ: Kim Gerdts, advokat.
REAGERER: > Mona Høiness, advokat.