Hyller Markus (19): - Alt man ønsker i et medmenneske

De ansatte ved Rothal Bygg har mistet en kollega og venn etter helikopterulykka i Alta. De beskriver Markus Vonheim (19) som et skikkelig arbeidsjern og en skøyer.

ULYKKE: Markus Vonheim (19) var blant de fem passasjerene som omkom i helikopterulykka i Alta. I samråd med de pårørende familiene gir politiet mandag ut bilder av de passasjerene. Foto: Privat
ULYKKE: Markus Vonheim (19) var blant de fem passasjerene som omkom i helikopterulykka i Alta. I samråd med de pårørende familiene gir politiet mandag ut bilder av de passasjerene. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ALTA (Dagbladet): - Vi er ikke så store. Vi var jo ti, sier daglig leder i Rothal Bygg AS.

Nå er det ni ansatte igjen. Mandag ettermiddag sitter seks av dem inne på kontoret rett utenfor Alta sentrum.

Siden 1. april i år hadde Markus Vonheim (19) vært en del av teamet, fram til lørdag forrige uke. Vonheim er en av de seks som omkom i den tragiske helikopterulykka i Alta.

Arbeidsoppgavene har blitt satt på pause. Kollegaene har tatt dagen for å være sammen, støtte hverandre og snakke om hva som har hendt. Ingen av dem ønsker navnet sitt i avisa, men de ønsker å snakke om sin venn og kollega. De ønsker å framheve minnet om dem som har gått bort.

- Det er så ufattelig mange som er påvirket, sier en annen ansatt.

- Det er ikke bare Markus, det er resten, alle i 20-åra hele gjengen. Man merker det i Alta. Det er stille, sier daglig leder.

Arbeidsmoral

- Det er jo sårt. Han var en flott fyr. Arbeidsmoral uten like. Han satte til og med meg på plass når det kom til arbeidsmoral, sier daglig leder og ler.

- Vi måtte jage ham hjem fra jobb, fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer