Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hyller Navarsete for uendret kurs

Åslaug Haga hyller Navarsete for å ha fulgt samme kursen som i Hagas lederperiode.

DRONNINGER: Da Liv Signe Navarsete ankom valgvaken på Ingeniørenes hus i Oslo ble hun møtt av en fornøyd Åslaug Haga. Foto: Nina Hansen
DRONNINGER: Da Liv Signe Navarsete ankom valgvaken på Ingeniørenes hus i Oslo ble hun møtt av en fornøyd Åslaug Haga. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Den abdiserte Senterpartidronninga Åslaug Haga mener at det Navarsete først og fremst har gjort riktig er å videreføre den kursen Haga selv staket ut. På spørsmål om hva hun vil trekke fram av det Navarsete har gjort riktig, svarer hun slik:
-Hun har fulgt opp den veien vi la oss på. Vi har vært gjenkjennelige i hele fireårsperioden, sier Haga til Dagbladet.

Samme bil
Haga mener partiet hele veien har vært flinke til å prioritere hvilke saker de har sloss for.
-Vi har turt å prioritere, og jeg vil nevne både kommuneøkonomi og fornybar energi som klare områder der partiet har fått gjennomslag, sier Haga.
Navarsete ankom valgvaken i mørk regjeringsbil. Hun mener senterpartiet skal ha æren for at den rød-grønne regjeringen består, slik at hun ikke trenger å bytte kjøretøy med det første.

Lillesøster
På vei opp trappa til en jublende forsamling minnet om det historiske i at en flertallsregjering ligger an til å bli gjenvalgt.
-Nettopp senterpartiet har bidratt til dette. Det vil være fantastisk om lillesøstera i regjeringen går fram, etter fire år med makta og sørger for at landet fortsatt har en rødgrønn regjering, fortalte hun Dagbladet.
Inne i lokalet sto den abdiserte dronningen først i køen av gratulanter.

Holder løfter

Navarsete er enig at hun først og fremst har tatt partiet videre på Hagas vei.
-Jeg jobbet jo tett med Haga og var enig med henne i hvor vi ville ta partiet. Og så har vi hatt en valgkamp uten indre strid. Det har ført til at vi har kommet oss opp av den bølgedalen vi var i fjor sommer.
Da valgte Åslaug Haga å gå av som partileder på grunn av sykdom. Like før hadde Dagbladet avslørt flere ulovligheter rundt utleien av stabburet hennes på Ås. Haga hadde også bygget en brygge uten å ha tillatelse til det.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!