Hylles etter tale

Selv Fox News roser Joe Biden etter nattas tale.

HYLLES: Natt til fredag 21. august ble Joe Biden offisielt valgt som demokratenes presidentkandidat. Nå hylles talen han holdt. Video: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til fredag norsk tid ble Joe Biden offisielt valgt som demokratenes presidentkandidat.

Talen han holdt etter valget har fått mye oppmerksomhet allerede. Den hylles av både meningsfeller og motstandere i sosiale medier.

Selv Fox News, som tradisjonelt har vært mer positivt innstilt til Trump og republikanerne, roser Biden for talen.

- Jeg syns det var en enormt effektiv tale. Trump har i flere måneder snakket om Joe Biden som mentalt syk og en fange av venstresiden, og til tross for at han leste en forberedt tale, men jeg syns at han blåste et hull - et stort hull - i den karakteristikken, sa Fox' nyhetsanker Chris Wallace i natt.

- Ikke en karikatur

Wallace trakk blant annet fram at Biden snakket om coronahåndtering, og Bidens utsagn om at det handlet om at han og Trump ville ta landet i ulike retninger.

President Trump har ved en rekke anledninger sagt at 77 år gamle Biden er dement, og dermed ikke egnet til å styre landet.

- Det virker på meg som at etter i natt, så må Donald Trump stille mot en kandidat, ikke en karikatur. Demokratene har hatt et bra landsmøte. Nå er ballen på republikanernes banehalvdel, sier Wallace.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer