Hysteri i Cannes

CANNES (Dagbladet): I et veritabelt hav av franske og internasjonale filmkjendiser ble det amerikanerne Bruce Willis og Michael Jackson som stjal showet da den 50. internasjonale filmfestivalen i Cannes ble åpnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jackson satte hele Cannes på hodet i går formiddag da han flyttet inn på det svære bløtkakehotellet Carlton midt på Croisetten, på suite nummer 641, til 70000 kroner døgnet.

Hysteriske fans samlet seg øyeblikkelig i store skarer nede på Croisetten.

De kunne vekket mang en død filmstjerne med sine hyl da Jackson viste seg på balkongen med illrødt munnbind.

Hysteriet steg ytterligere da den mystiske stjernen dukket opp i foajeen noen minutter seinere, med hele hodet innhyllet i det samme røde tørkleet.

Kaos

I natt var Jackson personlig til stede ved en storslått presentasjon av sin nye 38 minutters supervideo, «Ghosts», i festivalpalasset, noe som forårsaket nytt kaos i de allerede sterkt kaotiske Cannes-gatene.

Dagen før ble Bruce Willis' dag. På et stotrende fransk, og med sitt sedvanlige, skjeve action-smil, erklærte han femtiårsfesten for åpnet onsdag kveld. Og mange franskmenn gråt nok en ørliten tåre av bevegelse.

Så spiller det nok mindre rolle at filmen Willis deltar i, ble solid slaktet av de fleste toneangivende bransjebladene i Cannes i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer