Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fisketur

Hysterisk morsom fisketur: - Kan ikke fisken ha små øyne istedenfor?

Se videoen som får hele Norge til å le så de griner.

FISKEREDSEL: Christianne Rasmussen og Trygve Brørvik var på hyttetur og fisket med noen venner på Trygves hytte i Gammersvik på Osterøy i august 2017. Da fisken hadde bitt på kroken og var klar til å sløyes, oppstod det enkelte utfordringer for Trygve. Video: Christianne Rasmussen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Christianne Rasmussen og Trygve Brørvik var på hyttetur og fisket med noen venner på Trygves hytte i Gammersvik på Osterøy i august 2017. Da fisken hadde bitt på kroken og var klar til å sløyes, oppstod det enkelte utfordringer for Trygve. Se video over.

- Jeg er egentlig jæklig mandig av meg, selv om det ikke kommer like godt frem i videoen, ler Brørvik. Han fortsetter:

- Det er føles bare ut som at den stirrer på meg med store øyne, og så lenge hodet er på, synes jeg det er utrolig ekkelt å røre fisken.

Rasmussen som filmet det hele fikk seg en god latter, og forteller at de to vennene har vist den mye rundt i vennekretsen før den ble lagt ut på Facebook.

- Jeg fikk streng beskjed i videoen om å ikke legge den ut på Facebook, og det klarte jeg å unngå i fem måneder. Vi har likevel vist den rundt til venner og bekjente på fester og sammenkomster, og forrige helg ble vi sammen enige om at den rett og slett var for morsom for å ikke deles med alle andre.

Mye publisitet de siste dagene

Videoen som ble lagt ut mandag denne uken, er nå oppe i over 400 000 visninger, 3000 likerklikk og over 2000 delinger. Rasmussen forteller at mobilen hennes har ringt i et kjør:

- Jeg har ikke hatt muligheten til å legge fra meg mobilen, og det har heller ikke Trygve. Det har tikket inn meldinger fra kjente og ukjente om hvor morsomt de synes dette er. I tillegg har det vært gøy å følge med på kommentarene på filmen.

Hun fortsetter:

- Jeg vet ikke helt hvorfor jeg startet å filme det hele, så ikke for meg at det kom til å ta så mye av.

Drømmer om fiskebåt

- Jeg tror ikke at barna mine synes dette er like gøy, jeg ser jo ut som en pingle. Må likevel innrømme at jeg ikke synes det er flaut selv, det er bare morsomt. Det er jo litt artig at noen kan drite seg ut som jeg gjør her, og at folk får en god latter. Jeg synes det er bedre å spøke med meg selv enn å gjøre narr av noen andre, forteller Brørvik. Han fortsetter:

- Det paradoksale med det hele er jo at drømmen min er å jobbe på fiskebåt!

- Ville ikke da frykten for fisken tidoblet seg?

- Det tror jeg ikke, for det er den første fisken i sesongen som er forferdelig! Etter jeg har sløyet én, forstår jeg etterpå at det ikke er så farlig. Så hvis noen fiskebåter der ute ønsker en mann som kan gi en god latter på starten av sesongene - så er det bare å ta kontakt, avslutter Brørvik mens han ler godt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!