Fisketur

Hysterisk morsom fisketur: - Kan ikke fisken ha små øyne istedenfor?

Se videoen som får hele Norge til å le så de griner.

FISKEREDSEL: Christianne Rasmussen og Trygve Brørvik var på hyttetur og fisket med noen venner på Trygves hytte i Gammersvik på Osterøy i august 2017. Da fisken hadde bitt på kroken og var klar til å sløyes, oppstod det enkelte utfordringer for Trygve. Video: Christianne Rasmussen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Christianne Rasmussen og Trygve Brørvik var på hyttetur og fisket med noen venner på Trygves hytte i Gammersvik på Osterøy i august 2017. Da fisken hadde bitt på kroken og var klar til å sløyes, oppstod det enkelte utfordringer for Trygve. Se video over.

- Jeg er egentlig jæklig mandig av meg, selv om det ikke kommer like godt frem i videoen, ler Brørvik. Han fortsetter:

- Det er føles bare ut som at den stirrer på meg med store øyne, og så lenge hodet er på, synes jeg det er utrolig ekkelt å røre fisken.

Rasmussen som filmet det hele fikk seg en god latter, og forteller at de to vennene har vist den mye rundt i vennekretsen før den ble lagt ut på Facebook.

- Jeg fikk streng beskjed i videoen om å ikke legge den ut på Facebook, og det klarte jeg å unngå i fem måneder. Vi har likevel vist den rundt til venner og bekjente på fester og sammenkomster, og forrige helg ble vi sammen enige om at den rett og slett var for morsom for å ikke deles med alle andre.

Mye publisitet de siste dagene

Videoen som ble lagt ut mandag denne uken, er nå oppe i over 400 000 visninger, 3000 likerklikk og over 2000 delinger. Rasmussen forteller at mobilen hennes har ringt i et kjør:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer