Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hysterisk politivideo

- Vi så politibilen stanse, og betjentene kom ut av bilen, sier Kaja Rødseth til BA. Deretter tok det helt av.

LATTERVEKKENDE: Denne videoen av en politivipatrulje med måketrøbbel fra Bergen har fått mange til å sperre opp øya, etter at den ble lagt ut på en humorkonto på Instagram. Video: Margarita Solberg. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Akkurat da måkeungene skal forlate reiret og forsøke å ta vingene fatt, er de voksne måkene rimelig aggressive.

- Plutselig angrep måkene. Det var veldig morsomt å se på, men jeg har selv blitt angrepet av måker tidligere, sier Rødseth til BA.

- Så jeg forsto frykten deres, og er veldig glad for at det ikke var meg.

Videoen har gått sin seiersgang på nettet etter at den ble delt der.

Operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt ser humoren i det hele, men kan ikke uttale seg om denne konkrete saken.

- Vi får veldig mange meldinger om dyr. Jeg gjorde et søk litt tidligere i dag på dette, og det dukker opp litt av hvert sier Knappen til BA.

Hun kan fortelle at operasjonsloggen til politiet inneholder både katter, løse hunder, en ku som kanskje var død, en sau som har falt ned og hjort i mange varianter.

LATTERMILD: Politiet måtte trekke på smilebåndet av en beruset nordlending. Videoen har nå fått internasjonal oppmerksomhet og versjoner med engelsk tekst har dukket opp på virale nettsteder. Video: MAX / Nattpatruljen Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!