Hytta ribbet

SKIEN (Dagbladet): Eksreder Thor Christensen krever 200000 kroner av Hallvard Flatland. Hytta som Christensen vant eiendomsretten til, var ribbet for innbo ved overtakelsen denne uka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Både dobbeltsenga og stuemøblementet var fjernet. Hytta var tømt.

Hyttestriden tar ingen ende:

Da Christensens advokat besiktiget hytta og fikk nøklene, var det bare panelovnene som hang igjen.

Forbauselsen var stor da det ikke var fnugg av inventar igjen.

Tv-kjendis Hallvard Flatland har nå fått et krav om å erstatte møblene med inntil 200000 kroner. Advokat Sverre A. Holm i advokatfirmaet Kluge vil nødig kommentere saken, men han bekrefter Dagbladets opplysninger og sier at han tror saken vil løse seg.

Hvem som skal betale for møblene, kan bli et internt oppgjør mellom Flatland og Atle Hamre. Det er travkusken som har disponert hytta siden det famøse «salget» skjedde i 1995.

Hallvard Flatland fikk en knusende dom mot seg i Borgarting lagmannsrett. Her ble han fradømt retten til millionhytta i Uvdal og ilagt alle saksomkostninger.

Han må ut med nærmere en halv million kroner i saksomkostninger til Thor Christensen.

SIRKUS: En forbauset Thor Christensen måtte konstatere at bare panelovnene hang igjen på veggene da han fikk igjen hytta si i Uvdal. Han sender krav for møblene til Hallvard Flatland.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer