Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hytter og hus

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  •  Vi ser at det er blitt strid omkring kronprinsparets hytteplaner i skjærgården i Kristiansand. Den lokale avis, Fædrelandsvennen, syns kravene fra Slottet går over alle støvelskaft. 800 kvadratmeter hytte blir for grelt i forhold til kronprinsparets engasjement for verdens fattige, mener avisen og ber familien på Skaugum være mer smålåtne. Dette har ført til stans i planene, og nå er det Kristiansand kommune som har fått problemer. De risikerer å gjøre reguleringsarbeidet for hyttetomta forgjeves.
  •  800 kvadratmeter er selvsagt ei stor hytte. Men både Bloksberg ved Hankø, som Märtha og Ari Behn eier og kongehytta ved Mågerø er om lag like stor. For vår del må kronprinsparet gjerne bygge hytte på både 800 og 1000 kvadratmeter, bare den blir en pryd for tomta og distriktet. Det er ikke noe galt med kongehytter, men at vi har et kongehus.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling