Hyttetomt til 3 mill.

HVASSER (Dagbladet): Vil du sikre deg de siste hyttetomtene i Norges kanskje mest attraktive hytteområde, har du dårlig tid. Og du bør ha litt mer enn vekslepenger på kistebunnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Interessen er enorm. Allerede før visningen hadde jeg bud på 1,5 millioner kroner. Men jeg blir skuffet dersom prisen ikke kommer opp i minst to millioner, sier mekler Fredrik Motzfeldt.

Dyr utsikt

Og Motzfeldt vet hva han snakker om. De to hyttetomtene han nå legger ut for salg, på 1520 og 1890 kvm, er blant de aller siste tomtene som omsettes i dette området.

Aldri har en enkelt hyttetomt i denne størrelsesordenen hatt en slik prisantydning.

Kjennere av området ser ikke bort fra at prisen på hver av de to tomtene kan nå opp i tre millioner kroner. Og de ligger ikke engang i strandsonen.

Ca. 300- 400 meter er avstanden til sjøen. Men utsikten er storslått, mot øya Kløvningen og Færder fyr i Oslofjorden. Akkompagnert av nattergal og utallige fuglesangere.

Akkurat Hvasser og Tjøme-området like utenfor Tønsberg regnes for å være landets dyreste. Motzfeldt har selv omsatt en fritidseiendom like ved for 20 millioner kroner. Men

- Men så er det altså aller siste sjanse til å sikre seg en byggeklar tomt i dette området. Og da er det kanskje ikke så dyrt? spør Motzfeldt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer