Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hyttetomt til 3 mill.

HVASSER (Dagbladet): Vil du sikre deg de siste hyttetomtene i Norges kanskje mest attraktive hytteområde, har du dårlig tid. Og du bør ha litt mer enn vekslepenger på kistebunnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Interessen er enorm. Allerede før visningen hadde jeg bud på 1,5 millioner kroner. Men jeg blir skuffet dersom prisen ikke kommer opp i minst to millioner, sier mekler Fredrik Motzfeldt.

Dyr utsikt

Og Motzfeldt vet hva han snakker om. De to hyttetomtene han nå legger ut for salg, på 1520 og 1890 kvm, er blant de aller siste tomtene som omsettes i dette området.

Aldri har en enkelt hyttetomt i denne størrelsesordenen hatt en slik prisantydning.

Kjennere av området ser ikke bort fra at prisen på hver av de to tomtene kan nå opp i tre millioner kroner. Og de ligger ikke engang i strandsonen.

Ca. 300- 400 meter er avstanden til sjøen. Men utsikten er storslått, mot øya Kløvningen og Færder fyr i Oslofjorden. Akkompagnert av nattergal og utallige fuglesangere.

Akkurat Hvasser og Tjøme-området like utenfor Tønsberg regnes for å være landets dyreste. Motzfeldt har selv omsatt en fritidseiendom like ved for 20 millioner kroner. Men

- Men så er det altså aller siste sjanse til å sikre seg en byggeklar tomt i dette området. Og da er det kanskje ikke så dyrt? spør Motzfeldt.

Grunneieren Per Gjertsen var til stede på visningen i går og kunne notere stor interesse. 30 mulige kjøpere møtte opp, og over 20 meldte sin interesse over mobiltelefon.

Tomt til barna

Flere var ute for å se etter tomter til sine barn. Ingen av dem ønsket navnet sitt i avisa.

Ytterligere fem tomter, fire av dem i kommunens eie, står igjen. Det er de absolutt siste tomtene som omsettes i dette området. Men i denne omgang selges bare to. Etter prisantydningen i avisannonsen, venter man seg ca 2,8 millioner kroner for tomta på 1890 kvm.

- Vi får se. Jeg tror ikke det blir vanskelig å omsette dette. Tvert imot, sier megler Motzfeldt.

TRE MILLIONER? Norges dyreste hyttetomt ligger her, på øya Hvasser utenfor Tønsberg vel 300 meter fra sjøen med utsikt til Færder.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media