Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

HYTTELIV

Hyttetomter til fem millioner rives vekk

Ei hytte er ikke lenger hva det engang var. Tomter til fem millioner rives vekk og sultne fjellfolk står på venteliste for å skaffe seg eksklusive fritidsboliger.

LUNT: Hans Petter Ask og konas hytte på Norefjell er på 250 kvm. - Det er viktig for oss at hytta er lun og ikke virker stor, men at den rommer mye, sier Ask. I underetasjen har de dobbeltgarasje og en gildehall for de store anledningene. Foto: Thomas Rasmus Skaug
LUNT: Hans Petter Ask og konas hytte på Norefjell er på 250 kvm. - Det er viktig for oss at hytta er lun og ikke virker stor, men at den rommer mye, sier Ask. I underetasjen har de dobbeltgarasje og en gildehall for de store anledningene. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

Hallvard Brekke Klingen peker utover den nyeste fjellsiden Varden, på toppen av Kvitfjell. Bak oss ligger milevis med nesten ubrukte langrennsløyper som strekker seg langt innover snaufjellet - her er det bare en mil til Skeikampen eller 2,5 til Gålå.

Foran oss er anleggsarbeidere i full aktivitet. De signalgule klærne deres bryter mot den hvite snøen. Massive anleggsmaskiner kjører i skytteltrafikk opp fjellsida. Her er det bare anleggsvei foreløpig.

- Tomtene vi ser her ble revet vekk med en gang de ble lagt ut for salg, forteller Klingen.

Han henvender seg mot horisonten, og gir oss oversikt over fjelltoppene de kommende hytteeierne kan nyte morgenkaffen til.

- Rondane ligger rett fram her - et fantastisk utsyn! Dovre og Joutunheimen ligger der, sier han og peker.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?