Sexmelding-saken:

Hyttetur-gutta om Vedums ultimatum

Flere av dem som var med på hytteturen der det ble sendt en sexmelding til Liv Signe Navarsete, støtter partilederens håndtering av saken.

TIDSFRIST: Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum har nå satt en tidsfrist for at den som sendte sex-meldinga til Naversete melder seg. Dersom den, eller de, skyldige ikke gjør det innen førstkommende onsdag, så går saken videre til politiet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
TIDSFRIST: Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum har nå satt en tidsfrist for at den som sendte sex-meldinga til Naversete melder seg. Dersom den, eller de, skyldige ikke gjør det innen førstkommende onsdag, så går saken videre til politiet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum varsler nye tiltak i den såkalte sexmelding-saken som har rystet partiet.

- Det var en uhørt tekstmelding som Navarsete aldri skulle fått. Nå har vi kommet så langt og så dypt ned i denne saken at vi som parti ikke har flere virkemidler for å komme dypere inn i materien, sier Vedum til NTB lørdag kveld.

Derfor har partilederen nå satt en tidsfrist. Dersom den, eller de, skyldige ikke melder seg innen førstkommende onsdag, så går saken videre til politiet.

- Nå må vi sette en frist. Innen onsdag må vedkommende som har gjort det si fra, hvis ikke så anmelder vi handlingen til politiet, sier Vedum til NRK.

Dagbladet har i kveld forsøkt å komme i kontakt med alle de ti mennene som var med på hytteturen. Ikke alle har svart, og flere av har skrudd av telefonene sine.

Dette svarer noen av dem som var med på turen:

- Håper det ikke blir nødvendig

Fylkessekretær Rune Hjulstad sier følgende når han får spørsmål om hva han synes om at saken kan bli politianmeldt:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer