<strong>MARKERING:</strong> Da Christopher Sheehan fant ut at barndomsvenninne Freia David skulle gå av med pensjon etter 32 år som ansatt hos McDonalds, satte han i gang et initiativ for å gi David en skikkelig fest. I morgen er hele det amerikanske lokalsamfunnet i Needham invitert til restauranten for å markere Davids avgang,. Foto: Christopher Sheehan
MARKERING: Da Christopher Sheehan fant ut at barndomsvenninne Freia David skulle gå av med pensjon etter 32 år som ansatt hos McDonalds, satte han i gang et initiativ for å gi David en skikkelig fest. I morgen er hele det amerikanske lokalsamfunnet i Needham invitert til restauranten for å markere Davids avgang,. Foto: Christopher Sheehan Vis mer

I 32 år har Freia vært en av restaurantens beste ansatte. På mandag går hun av med pensjon

Kvinnen med Down syndrom blir hyllet på sosiale medier og får en skikkelig fest mandag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I 32 år har Freia David jobbet på McDonalds-restauranten i Needham i delstaten Massachusetts i USA.

Nå er det slutt.

David, som har Down syndrom, har nemlig bestemt seg for å gå av med pensjon og i morgen, mandag, skal det markeres med fest, skriver amerikanske KTLA5.

- Hun er en av de flotteste og hyggeligste menneskene du kan kjenne, skriver barndomsvenn og pådriver for pensjonsfesten, Christopher Sheehan på Facebook.

Vokste opp sammen

Sheehan og David vokste opp i samme nabolag, og er omtrent like gamle. I Facebook-innlegget til Sheehan, beskriver han fra begynnelsen av august, gjorde han først og fremst lokalsamfunnet i Needham oppmerksom om den kommende pensjonen.

Han mente Freia, den kjente og kjære skikkelsen på byens McDonalds-restaurant, fortjente en skikkelig markering for sin innsats de siste tre tiårene.

Det var det mange som var enig med ham i, og på mandag skal altså avgangen markeres.

- Hu er ei flott dame og fortjener dette her, kommenterer en under Sheehans Facebook-innlegg.

David bor på Charles River Center, en veldedig organisasjon som driver et senter for personer med nedsatt funksjonsevne. Det er også gjennom denne organisasjonen hun fikk jobben på McDonalds.

- En flott ansatt

Sjefen på McDonalds, Charles Broughton, lovpriser David overfor en NBC-filial.

- Hun er en flott ansatt. Hun jobber hardt og er så snill. Hun er glad for å jobbe her, og vi elsker å ha henne her, sier Broughton.

Det er også derfor de har invitert lokalsamfunnet til festen på mandag. Utafor restauranten han driver har Broughton hengt opp et skilt for å gjøre folk opperksom om den forekommende markeringen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer