I 32 år har Freia vært en av restaurantens beste ansatte. På mandag går hun av med pensjon

Kvinnen med Down syndrom blir hyllet på sosiale medier og får en skikkelig fest mandag.

MARKERING: Da Christopher Sheehan fant ut at barndomsvenninne Freia David skulle gå av med pensjon etter 32 år som ansatt hos McDonalds, satte han i gang et initiativ for å gi David en skikkelig fest. I morgen er hele det amerikanske lokalsamfunnet i Needham invitert til restauranten for å markere Davids avgang,. Foto: Christopher Sheehan
MARKERING: Da Christopher Sheehan fant ut at barndomsvenninne Freia David skulle gå av med pensjon etter 32 år som ansatt hos McDonalds, satte han i gang et initiativ for å gi David en skikkelig fest. I morgen er hele det amerikanske lokalsamfunnet i Needham invitert til restauranten for å markere Davids avgang,. Foto: Christopher Sheehan Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I 32 år har Freia David jobbet på McDonalds-restauranten i Needham i delstaten Massachusetts i USA.

Nå er det slutt.

David, som har Down syndrom, har nemlig bestemt seg for å gå av med pensjon og i morgen, mandag, skal det markeres med fest, skriver amerikanske KTLA5.

- Hun er en av de flotteste og hyggeligste menneskene du kan kjenne, skriver barndomsvenn og pådriver for pensjonsfesten, Christopher Sheehan på Facebook.

Vokste opp sammen

Sheehan og David vokste opp i samme nabolag, og er omtrent like gamle. I Facebook-innlegget til Sheehan, beskriver han fra begynnelsen av august, gjorde han først og fremst lokalsamfunnet i Needham oppmerksom om den kommende pensjonen.

Han mente Freia, den kjente og kjære skikkelsen på byens McDonalds-restaurant, fortjente en skikkelig markering for sin innsats de siste tre tiårene.

Det var det mange som var enig med ham i, og på mandag skal altså avgangen markeres.

- Hu er ei flott dame og fortjener dette her, kommenterer en under Sheehans Facebook-innlegg.

David bor på Charles River Center, en veldedig organisasjon som driver et senter for personer med nedsatt funksjonsevne. Det er også gjennom denne organisasjonen hun fikk jobben på McDonalds.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer