INNESPERRET:  De tre bilene i midten kommer nok ingen vei. - Det finnes vel kanskje en teori for hvordan man skal komme seg ut, men jeg klarer ikke å se den, sier fotograf og universitetsansatt Svein Arne Pettersen. Bildet er tatt utenfor instituttet for pedagogikk og lærerutdanning. Foto: Svein Arne Pettersen
INNESPERRET: De tre bilene i midten kommer nok ingen vei. - Det finnes vel kanskje en teori for hvordan man skal komme seg ut, men jeg klarer ikke å se den, sier fotograf og universitetsansatt Svein Arne Pettersen. Bildet er tatt utenfor instituttet for pedagogikk og lærerutdanning. Foto: Svein Arne PettersenVis mer

- I all hovedsak er det teoretikere som jobber her

Finn tre feil fra parkeringsplassen utenfor instituttet for lærerutdanningen i Tromsø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Svein Arne Pettersen tok dette bildet i Mellomveien i Tromsø, på parkeringsplassen for campus for institutt for lærerutdanningen ved Universitetet i Tromsø, i morgentimene i dag tidlig, skriver Nordlys.

Som det fremgår av bildet kan det være at ikke alle har sett for seg at man har behov for å komme seg ut med det første. I det minste ikke de som har sperret inne de tre bilene i midten av bildet.

- I all hovedsak er det jo teoretikere som jobber og studerer her, sier Pettersen til Nordlys, og fortsetter:

- Så det finnes vel kanskje en teori for hvordan man skal komme seg ut, men jeg klarer ikke å se den, sier han med et lite smil.

- Parkeringskurs? - Kanskje vi må legge inn et parkeringskurs i løpet av utdanningen, humrer instituttleder Sonni Olsen da Dagbladet ringer.

Hun fikk med seg feilparkeringen da hun kikket ut av vinduet i løpet av dagen, og forteller at det var ekstra mange til stede i dag på grunn av kurs og seminar.

- Derfor var det trangt om plassen. I gamledager hadde ikke studentene bil, det har de nå, sier Olsen.

Hentet fram stoler Fotograf pettersen, som selv er ansatt ved instituttet, forteller til Dagbladet at han tok bildet fordi han syntes situasjonen var morsom.

- Seinere på ettermiddag ble det satt ut stoler der bilene i midten står for å vise hvordan dette ikke skal foregå. Det ble en pedagogisk ettermiddag, sier Pettersen.

Som det fremgår av kommentarene under bildet, som Pettersen publiserte på sin Facebook-side tidligere i dag, kan det virke som dette ikke er et ukjent fenomen på Universitetet. Det kan man også se på det andre bildet i denne saken, som er tatt av Henrik Romsaas på parkeringsplassen ved campus i Breivika sommeren 2010.

 SOMMEREN 2010:  Slik så det ut ved parkeringsplassen utenfor institutt for lærerutdanningen ved Universitetet i Tromsø. Foto: Henrik Romsaas
SOMMEREN 2010: Slik så det ut ved parkeringsplassen utenfor institutt for lærerutdanningen ved Universitetet i Tromsø. Foto: Henrik Romsaas Vis mer