I alt ti biler har blitt påtent i den svenske byen. Nå peker politiet på narko-bander

Syv bilbranner natt til mandag. Tre i natt.

BILBRANNER:  Natt til i dag ble det påsatt ytterligere tre bilbranner i Norrköping. Natt til mandag var det i alt syv bilbranner i den svenske byen. Foto: Niklas Luks / TT / NTB Scanpix
BILBRANNER: Natt til i dag ble det påsatt ytterligere tre bilbranner i Norrköping. Natt til mandag var det i alt syv bilbranner i den svenske byen. Foto: Niklas Luks / TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På mandag ble politiet i den svenske byen Norrköping kastet steiner mot. Det ble starten på det den svenske avisa Expressen beskriver som en urolig natt.

I alt syv biler ble satt i brann, hvorav tre av dem ble helt utbrent.

I natt ble ytterligere tre bilbranner startet på forskjellige steder i Norrköping.

Peker på narkobander Foreløpig har ikke politiet gjort noen pågripelser i sakene. Politiet tror imidlertid at de kan ha sammenheng, og peker på narkobandene i området.

- Politiet har forstyrret narkohandelen og da blir man oppildnet og tror man kan gjøre dumheter som følge av det, sier Fredrik Kliman ved Östergötland-politiet til Expressen.

Klokka 23.25 fikk politiet melding om at to biler sto i brann i et åpent parkeringshus i sentrum. De to bilbrannene begynte på forskjellige steder i det samme parkeringshuset, skriver Expressen.

Klokka 01.32 inntraff neste brann, ifølge avisa. En liten stund etter, begynte enda en bilbrann som spredte seg til to biler som sto i nærheten.

Så klokka 02.18 fikk politiet enda en melding om en tredje bilbrann, men det stoppet ikke der.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer