I årevis har tusenvis lett etter skatten på 10 mill. Nå har en av skattejegerne mystisk forsvunnet

Fant gummibåten og hunden hans i ødemarka.

SKATTEJEGER SAVNET:  Nord langs Rio Grande i New Mexico, har søket etter den savnede skatejegeren Randy Bilyeu foregått. Et eller annet sted langs elva håpet han at han skulle finne den gjemte skatten som ligger et sted i den enorme fjellkjeden Rocky Mountains, lagt der millionæren Forrest Fenn. Foto: NTB Scanpix
SKATTEJEGER SAVNET: Nord langs Rio Grande i New Mexico, har søket etter den savnede skatejegeren Randy Bilyeu foregått. Et eller annet sted langs elva håpet han at han skulle finne den gjemte skatten som ligger et sted i den enorme fjellkjeden Rocky Mountains, lagt der millionæren Forrest Fenn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tusener på tusener har i årevis søkt i den amerikanske fjellkjeden Rocky Mountains etter en bortgjemt skatt på over 10 millioner kroner.

Skatten, som er gjemt et øde sted i den enorme fjellkjeden som strekker seg fra New Mexico i sør og helt til Alaska i nord, er lagt der av den eksentriske antikvitetshandleren og millionæren Forrest Fenn (85), og har skapt enorm interesse de siste par åra.

Nå har en av skattejegerne, Randy Bilyeu (54), forsvunnet på mystisk vis, ifølge The Guardian, som gjengir en artikkel fra nyhetsbyrået Associated Press.

Søkte langs elva Nå leter millionæren Fenn og mange av skattejegerne etter Bilyeu, som sist ble sett 5. januar mens han forsøkte å lokalisere kista som inneholder over 10 millioner kroner i blant annet gull og smykker.

Familie og venner av Bilyeu forteller at den 54 år gamle skattejegeren kjøpte en gummibåt og satte av gårde ned den om lag 3000 kilometer lange elva Rio Grande 5. januar.

Med seg i gummibåten hadde han en GPS, en våtdrakt og hunden sin Leo.

De to foregående ukene hadde han lett langs elva som renner vestover langs Santa Fe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer