I avhør om Jessica og Holly

LONDON (Dagbladet): De sto fram på tv og fortalte om Jessica Chapman og Holly Wells. I går kveld satt Ian Huntley (28) og Maxine Carr (25) i politiavhør om forsvinningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De er forlovet og bor sammen i Soham. Han er vaktmester på Soham Collage, mens Carr har vært hjelpelærer i Jessica og Hollys klasse.

Begge to kjenner altså småjentene veldig godt.

Fire fortvilte foreldre går nye redselsfulle timer i møte. Det som kunne se ut som et gjennombrudd i letingen etter Jessica Chapman og Holly Wells, er kanskje bare et skritt på veien.

Politiet sier at undersøkelsene vil ta flere dager.

Nære bekjente

De to jentene hadde vært savnet i 12 dager da politiet litt før klokka 17 (norsk tid) i går plutselig innkalte til pressekonferanse. Sjefinspektør David Hebb opplyste at en mann og en kvinne frivillig forklarte seg om Jessica og Hollys forsvinning. Hebb ville ikke svare på noen spørsmål, men hans tonefall - og måten pressekonferansen ble innkalt på - tyder på at politiet denne gang har noe konkret å komme med.

Carr ga forrige lørdag et lengre intervju til BBC, der hun beskrev begge jentene og snakket om sitt forhold til dem, og hun svarte slik da intervjueren konstaterte at Carr virkelig hadde mye til overs for dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer