I avhør om Oslo S-drapet

Den 30 år gamle mannen som er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter et slagsmål på Oslo S sitter fremdeles i politiavhør i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sent i går kveld lyktes det politiet å identifisere den omkomne, en 42 år gammel mann som er hjemmehørende i Oslo-området.

Siktelsen mot 30-åringen lød først på drap, men ble senere omgjort til legemsbeskadigelse med døden til følge. Politiet er foreløpig noe usikre på hva siktelsen til syvende og sist kommer til å lyde på.

- Vi er litt i tvil, sier politiavdelingsleder Finn Abrahamsen ved voldsavsnittet i Oslo politidistrikt til NTB.

Det er ennå ikke tatt stilling til om mannen skal framstilles for varetektsfengsling mandag, men politiet er ikke i tvil om at de har pågrepet rett mann. 30-åringen har innrømmet å ha vært i klammeri med 42-åringen, etter en krangel om penger og narkotika. En rekke øyenvitner har også utpekt 30-åringen som gjerningsmannen.

Det var ved 15-tiden i går at skrekkslagne vitner så 42-åringen bli slått i bakken utenfor «Toto-bua» ved Østbanehallen på Oslo Sentralstasjon. Mannen døde like etter, og Ullevål sykehus oppgir hodeskader som den sannsynlige dødsårsaken.

30-åringen stakk av fra stedet, men ble pågrepet på Lillestrøm stasjon to timer senere.

(NTB)