Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

I bur uten tøy

Big Brother har fått en lillebror. På diskoteket Kontrast i Berlin skal Melanie og Daniel være sperret inne i ti dager - uten tøy!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I et bur på 12 kvadratmeter i Berlins største diskotek kan to unge mennesker bli beskuet døgnet rundt. Melanie er en 18 år gamle ekspeditrise, mens makker og konkurrent Daniel (19) er seiler og styrmann. De to kjente hverandre ikke før det kontroversielle påfunnet ble satt igang.

Midt på dansgulvet skal de dele en luftmadrass og et ullteppe i ti dager.

Gjester kårer vinner

Når diskoteket fylles opp av 6000-8000 gjester, markerer direktør Frank Calibe sitt nyeste påfunn med å sprute vann over de to.

Samtidig som de danser go-go i vannet, er dette Melanie og Daniels eneste sjanse til å vaske seg! Buret er stengt 24 timer i døgnet.

- Det har gått helt fint til nå, sier paret til danske BT.

- Man skal venne seg til å å sove sammen på en luftmadrass. Og for å få tida til å gå, er vi nødt til å sove hele dagen, sier de to.

8000 kroner

De er også konkurrenter. Ved å sykle flest kilometer på ergometersykkel får man poeng. Men mest avgjørende blir avstemmingen blant publikum.

Den avkledde vinneren får usle 8000 kroner i premie.

Dee ansatte ved Berlins største diskotek ble inspirert av TV-serien Big Brother.