<strong>VIDEO OG BILDER FRA UTØYA:</strong> Presse fra hele verden besøker i dag Utøya, for å dokumentere åstedet for terroren 22. juli. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
VIDEO OG BILDER FRA UTØYA: Presse fra hele verden besøker i dag Utøya, for å dokumentere åstedet for terroren 22. juli. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer

I dag blir Utøya åpnet for pressen

For første gang etter massakren 22. juli inviterer AUF pressen til Utøya.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Dagbladet kommer med flere reportasjer fra Utøya i løpet av formiddagen.

For første gang etter massakren 22. juli inviterer AUF pressen til Utøya.

AUF har i tiden etter angrepet bedt mediene om ikke å besøke Utøya før alle pårørende og overlevende har fått anledning til å komme dit. I to runder - senest i helgen - har det blitt arrangert besøk for disse gruppene på Utøya.

Rundt 170 pressefolk fra inn- og utland er akkreditert til besøket til Utøya, hvor AUF-leder Eskil Pedersen vil holde en orientering. Det skal også tidligere AUF-leder Martin Henriksen, som er styreleder i Utøya AS. Pressen vil få bevege seg fritt rundt på hele øya og i bygningene.

69 personer, de aller fleste ungdommer, ble drept og mange hardt såret under terrorangrepet mot AUFs sommerleir 22. juli.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer