I dag drar hun buksene ned på USAs mektige

Deborah Jeane Palfrey (50) tilfredstilte sex-fantasiene til USAs elite. I dag offentligjør hun 20 kilo kundeliste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Innbyggerne i den amerikanske hovedstaden Washington D.C. venter med stigende spenning, noen også med frykt, på hvilke navn som blir brettet ut i amerikanske medier i dag.

Deborah Jeane Palfrey, også kjent som «D.C. Madam», har gitt over 20 kilo med telefonnumre til TV-selskapet ABC. Dette gjør hun som ledd i å forsvare seg mot anklagene om å ha drevet en prostitusjonsring, som gjennom årene hadde mer enn hundre kvinnelige medlemmer og tusenvis av klienter.

15.000 telefonnumre

Under et rettsmøte denne uke hevdet Palfrey at hun kun har gitt bort over 15.000 telefonnumre fordi hun har bruk for vitner som kan bekrefte hennes påstand om at alt var lovlig.

En av de som har bekreftet dette er firebarnsfaren Randall Tobias (65). Han benyttet den eksklusive escorte-tjenesten, som heter Pamela Martin & Associates, men bedyrer at det bare var for å få fullt lovlig massasje.

Inntil han ble ringt opp av ABC-journalist var Tobias departemenetsjef i Utenriksdepartementet og sjef for den mektige amerikanske bistandsorganisasjonen USAID. Etter å ha innrømmet å ha vært kunde hos Palfrey måtte han trekke seg. Dette var ekstra pinlig for Tobias, som har ledet finansieringen av kampen mot AIDS over hele verden og gjennomførte en politikk hvor samarbeidspartnerne måtte skrive under på at de tok avstand fra prostitusjon og sex-trafikk, før de fikk penger av USAID.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer