I dag får Utøya-offeret Marte (18) møte kronprinsparet

Men hun opererte stortåa i går, og den passet ikke i penskoen.

TAR IMOT: Kronprinsparet inviterer i dag til gjestebud på Skaugum i Asker, der ungdom og livsmestring er tema. Her på Skaugum ved en tidligere anledning. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
TAR IMOT: Kronprinsparet inviterer i dag til gjestebud på Skaugum i Asker, der ungdom og livsmestring er tema. Her på Skaugum ved en tidligere anledning. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Gjestebud på Skaugum i dag, og håret ser ikke ut. Det må vi gjøre noe med pronto, skriver Marte Ødegården (18) på Twitter i dag.

Kronprinsparet innkaller i dag til gjestebud på Skaugum, der ungdom og livsmestring er tema. Ødegården ble skutt av Anders Behring Breivik (33) på Utøya, men overlevde.

- Det er veldig hyggelig at hun er blitt invitert, sier Martes far, Buskerud Ap-leder Bjørn Tore Ødegården, til Dagbladet.

Opererte stortåa Marte Ødegården lå og gjemte seg på ei fjellhylle på Utøya da Breivik kom. Hun har etter terrorangrepene gjort seg bemerket som en aktiv og populær blogger og bruker av nettsamfunnet Twitter.

- Er for øvrig et stort problem at jeg opererte stortåa i går og den er stor som en ballong. Får den ikke i skoen. Sokkelesten hos kpp? Neppe, skriver Ødegården på Twitter i dag.

Hun ble raskt beroliget av kronprinsessen.

- Kom akkurat sånn du føler deg mest komfortabel. Uansett er du hjertelig velkommen! Vi gleder oss, svarte Mette-Marit på Twitter.

Var åpen Ødegården er aktiv både i Europeisk Ungdom og AUF, og er også blitt valgt inn i kommunestyret for Kongsberg Ap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer