Været

I dag kan det bli opp mot 27 grader - men så snur det

Sol og høye temperaturer over store deler av landet, men gleden blir ikke langvarig.

NYT DET MENS DU KAN: Meteorologene melder om fint vær i store deler av dagen, og Oslo kan nyte temperaturer opp til 27 grader. Men slik det er med alle gode ting - de tar slutt. Her bader sommerglade folk på Sørenga i Oslo i 2015. Foto: NTB Scanpix
NYT DET MENS DU KAN: Meteorologene melder om fint vær i store deler av dagen, og Oslo kan nyte temperaturer opp til 27 grader. Men slik det er med alle gode ting - de tar slutt. Her bader sommerglade folk på Sørenga i Oslo i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Statsmeteorolog Kristian Gislefoss lover varme og sol over nesten hele landet i dag. Morgendagen blir trolig ikke like bra, men fortsatt sol, selv om gradene kommer til å synke noen få grader.

Utover i neste uke vil det dessverre bli mer ustabilt.

Østlandet

Best vær mener Gislefoss det blir på Østlandet. Sola vil skinne og det kan fort bli 26 til 27 varmegrader i dag, lørdag.

- Søndag ser det ut til å bli mer ustabilt, men fortsatt pent og varmt. Gradene kan falle litt, og de fleste steder kan det bli 22 til 23 grader. Det vil være muligheter for enkelte regnbyger i sør og nord for Oslo, sier meteorologen til Dagbladet.

Gislefoss ser heller ikke bort fra lokale tordenbyger nord for Gardermoen, mens båtglade nordmenn må regne med noe vind.

Sørlandet

Rundt 20 grader og sol i dag, men deretter fallende temperatur. Det vil blåse en del på Sørlandet, og det vil være fare for lokale regnbyger.

Fra tirsdag av er det ventet delvis skyet oppholdsvær, og temperaturen vil være under 20 grader.

Vestlandet

- I Rogaland og Hordaland blir det stort sett oppholdsvær og vel 20 grader. Søndag ser det ut til å skye til, sier statsmeteorologen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer