I dag kan det igjen bli VM-kaos

Dette vil bli den mest krevende dagen for T-banens faste trafikanter. Ha dugnadsånd, råder Ruter.

TRANGT OM PLASSEN: I helga måtte tusenvis av passasjerer vente på t-banen - den var rett og slett for full av folk som skulle opp å se på VM i Holmenkollen. Nå advarer Ruter om lignende tilstader i dag. Foto: Sara Johannessen / Scanpix
TRANGT OM PLASSEN: I helga måtte tusenvis av passasjerer vente på t-banen - den var rett og slett for full av folk som skulle opp å se på VM i Holmenkollen. Nå advarer Ruter om lignende tilstader i dag. Foto: Sara Johannessen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I helgen ble det kaos i kollektivtrafikken i Oslo.  

Tusenvis ventet på t-banen som var stappfull av VM-glade tilskuere som skulle opp i Holmenkollen for å se Marit Bjørgen spurte inn til gull.  

På forhånd advarer Ruter om kaos på t-banen i dag, et kaos som vil ramme faste trafikanter verst: 

Advarer faste trafikanter  - Et svært tett VM-program gjør onsdagen til den mest krevende hverdagen for t-banens faste trafikanter, skriver de i en pressemelding på sine nettsider.  

Ruter ber om forståelse fra VM-publikummet, men også fra hovedstadens borgere:  

- Ski-VM setter preg på liv og virksomhet i hovedstaden. Folkefesten er basert på utstrakt sportsånd, ikke bare fra VMs utøvere og tilskuere, men fra hele befolkningen i Oslo-området.  

- Vi ber folk som skal reise til arbeid eller skole om å planlegge, og ta dette med godt humør. Det er alternative ruter som vi ber reisende om å ta for og unngå travle stasjoner. Det er en dugnadsinnsats, alle må være med på å sørge for at transporten til VM går bra, folk som skal til VM-stadion må ha første prioritet, sier Gry Isberg, informasjonssjef Ruter As til Dagbladet.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer