I dag sender millioner av nordmenn kjærlighet med tommelen

Mobilselskapene spår SMS-rekord på Valentinsdagen.

KJÆRLIGHETSDAG: Et ungt par koser ved en Valentin-dekorasjon i Budapest i Ungarn. Ungarerne begynte å feire Valentinsdagen etter kommunismens fall. Foto: AFP/ATTILA KISBENEDEK
KJÆRLIGHETSDAG: Et ungt par koser ved en Valentin-dekorasjon i Budapest i Ungarn. Ungarerne begynte å feire Valentinsdagen etter kommunismens fall. Foto: AFP/ATTILA KISBENEDEK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): I dag kommer nordmenn til å sende cirka tolv millioner SMS til hverandre. Det er en million flere enn en gjennomsnittsdag i februar, opplyser Telenor.

Hvorfor? Svaret er enkelt. 14. februar er Valentinsdagen, dagen man gjerne sender noen små, søte ord til sin hjertes utkårede.— Kommunikasjonsteknologi handler i stor grad om å bringe mennesker nærmere hverandre. Selv om den fysiske avstanden ikke blir mindre så er det fint å kunne snakke med kjæresten når man er borte fra hverandre. At telefonen på den måten kan bidra til å holde liv i kjærligheten syns jeg er veldig positivt, sier informasjonssjef i Telenor, Atle Lessum.

- Digitale duerMarkedsdirektør Jarle Alvær i Chess spår også at det vil settes rekord i SMS og MMS i dag. I 2009 var det unormalt mange SMS og MMS som ble sendt av gårde. At det er morsdag er på samme dag som Valentindagen i år, kommer til å heve kjærlighetsaktiviteten enda mer.

- Jeg ser for meg at dagen blir fylt med digitale duer, røde hjertekreasjoner og tegninger av Amor og piler med hjerteformede spisser. Selv om mange synes det er mer romantisk med konfekt og håndskrevet hjertebrev, er det enklere å sende en SMS eller MMS til den utkårede, sier Alvær.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer