Du leser nå Dagbladet Pluss

I denne klubben er alle nakne

«Just Naked» vil normalisere nakenhet.

GJØR AKTIVITETER NAKEN: I nakenklubben arrangeres spillkvelder og sosiale aktiviteter. Eneste regelen er at du skal være naken. Bildet er hentet fra Instagram, som er grunnen til at kvinnens brystvorter er sladdet. Foto: Just Naked
GJØR AKTIVITETER NAKEN: I nakenklubben arrangeres spillkvelder og sosiale aktiviteter. Eneste regelen er at du skal være naken. Bildet er hentet fra Instagram, som er grunnen til at kvinnens brystvorter er sladdet. Foto: Just NakedVis mer

Har du noen ganger følt for å drive gymnastikk eller spise pizza splitter naken, og samtidig være sosial?

Det kan du i denne klubben.

«Just Naked» er en klubb som oppfordrer folk til å kle av seg og gjøre aktiviteter sammen med andre. Aktivitetene er alt fra middager og spillkvelder til nakenyoga og tegning.

Det er Adam Schwietert (29) og kona Léa Panduccio (27) som startet «Just Naked» i januar i år. Foreløpig er klubben bare tilgjengelig i New York, men Schwietert forteller Dagbladet at planen er å utvide konseptet rundt om i USA og i Europa.

- Vi vil over tid skape en folkemasse stor nok til å normalisere nakenhet globalt, sier han.

Få regler

«Intensjonen er å lage arrangementer som ser ut og føles som enhver annen aktivitet, men kun med nakne deltakere», skriver «Just Naked» på sin hjemmeside.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.