I ei uke passet hunden på vennen som hadde falt ned i en sisterne. Så kom endelig hjelpen

Fikk en lykkelig slutt.

VENNSKAP: Tillie passet på Phoebe i en hel uke, og forsøkte flere ganger å hente hjelp etter at sistnevnte falt ned i en sisterne. Foto: Vashon Island Pet Protectors
VENNSKAP: Tillie passet på Phoebe i en hel uke, og forsøkte flere ganger å hente hjelp etter at sistnevnte falt ned i en sisterne. Foto: Vashon Island Pet ProtectorsVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Vennskap dyr og mennesker imellom er noe de aller fleste har førstehåndskjennskap til, men også mellom dyr kan det knyttes sterke bånd.

Hundene «Tillie» og «Phoebe» er et godt eksempel på det siste.

De to hundene forsvant fra sine hjem i delstaten Washington i USA forrige mandag, og tross flere etterlysninger og leteaksjoner kunne ingen finne dem.

Men mandag fikk Vashon Island Pet Protectors (VIPP), en frivillig organisasjon som bistår med søk etter savnede kjæledyr i området, et tips om at en hund som lignet på Tillie var sett i området. Hun skal ha kommet bort til de som ringte inn tipset ved flere anledninger, før hun så forsvant ned i en ravine.

Facebook-gruppa til organisasjonen fortelles det hvordan de så tok seg ned i ravinen der hunden hadde løpt, og til deres glede fant de ikke bare Tillie, men også Phoebe.

Det ble raskt klart at Tillie hadde holdt sin venninne med selskap hele uka etter at sistnevnte hadde falt ned i en sisterne hun ikke klarte å komme seg ut av.

Ifølge gruppa var begge hundene kalde og sultne, men hadde det etter forholdene bra.

Amy Carey i VIPP sier til USA Today at det er viktig at eiere fortsetter å lete etter kjæledyr som forsvinner.

- Det er vanskelig å holde håpet oppe, men det er så viktig for at slike historier skal få en lykkelig slutt, sier hun til avisa.