I ett år har Emma i protest båret med seg madrassen hun hevder å ha blitt voldtatt på

I dag ble hun uteksaminert ... med madrassen på slep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I nesten ett år har Emma Sulkowicz båret med seg madrassen hun hevder å ha blitt voldtatt på i 2012 som en del av uteksamineringsprosjektet sitt: «Mattress Performance: Carry That Weight». Løst oversatt til «Madrasskunst: Bær vekten».

Tirsdag bar hun den med seg inn på sin egen uteksaminering.

Sto fram Helt siden starten av prosjektet har Sulkowicz sagt at hun aktet å bære madrassen med seg på skolens område inntil den mannlige studenten som er anklaget for å ha voldtatt henne forlater Columbia-universitetet. Det sa hun til MTV.

I april sto den unge mannen Sulkowicz anklager, Paul Nungesser, fram i forbindelse med at han saksøkte universitetet for å tillate at hun «trakasserte ham og ødela hans gode navn og rykte». Det skriver Business Insider.

Han innrømmer at de to hadde sex, men står på at det var frivillig.

Forsøkte å stoppe det Det var lenge uklart hvorvidt Sulkowicz ville få lov til å ta med seg madrassen inn på selve seremonien da administrasjonen ved universitetet sendte ut en epost til samtlige avgangselever i går.

«Avgangselever har ikke lov å ta med seg gjenstander som kan forstyrre seremonien eller skape ubehag hos andre.»

Ifølge studentavisa var denne restriksjonen ny i år, og var ikke en del av reglementet for seremoniene i 2013 eller 2014.

Avbildet Likevel så det ut til at Sulkowicz hadde tatt med seg madrassen. I alle fall ifølge en rekke meldinger på Twitter fra en bruker ved navn Teo Armus.

Han avbildet både en rekke kuttekledde studenter klare for uteksamineringsseremoni og madrassen idet den ble båret inn i lokalene.

Den samme Armus la også ut et bilde av lista over de som var med på seremonien. Der sto også navnet til Nungesser, mannen Sulkowicz anklager for voldtekt.