Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

I finstasen for Helena og Tom

Kjell Inge Røkke, Linda Johansen, Geir Moen og Jahn Teigen var blant kjendisene som hadde latt seg lokke til Oslo Konserthus for å oppleve det falmede idolet Tom Jones og supermodellen Helena Christensen.og

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Og det manglet ikke folk som hadde kjøpt billett til 1000 til 2200 kroner og tatt på seg finstasen for å oppleve en kveld med moter, Vegas-pop og gratis mat og drikke. Tittelen på showet, «The One Experience», spilte på at det var eneste søndag i dette årtusenet at man kunne oppleve Helena og Tom i Oslo samtidig. Et uslåelig salgsargument?

Dyr Helena

Publikum var av blandet alder, men det var mange damer i voksen alder som gledet seg til å se og høre smørsangeren Tom Jones synge «Delilah». Noen innrømmet at de hadde vært store fans.

Ifølge rykter fikk den danske skjønnheten Helena Christensen et sted mellom to og fire hundre tusen kroner for å vise i alt tre plagg. Det var god betaling for den drøyt tjuefem minutter lange motevisningen, som var en slags oppvarming før Tom Jones-konserten.

Hipphopp

Først kom den kjølige Helena i en lyseblå kjole, akkompagnert av «Romeo & Julie» av Sergei Prokofjev. Midtveis i showet dukket hun opp i en lang og grønn kjole, og helt til slutt feide hun bortover catwalken i noe svart og glitrende. Innimellom de andre modellene fikk vi også oppleve Flava To Da Bone og hipphopperne Dancing Youth, som var den mest fartsfylte delen av programmet.