I går gjorde Sandbergs beklagelse Hareide rasende. I dag kaller Siv Jensen det «en klar og uforbeholden beklagelse»

- Per Sandberg er først og fremst en veldig engasjert nestleder i Frp.

- MÅ GÅ VIDERE: Frp-leder Siv Jensen sier hun har hatt en samtale med KrF-leder Knut Arild Hareide, og at de nå kan gå videre. I dag omtalte hun samtidig Per Sandbergs Hareide-beklagelse i går som «en klar og uforbeholden beklagelse». Det spørs om Hareide deler det synet: Sandbergs beklagelse fikk KrF-lederen til å rase mot Frp-nestlederen på «Dagsnytt Atten». Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
- MÅ GÅ VIDERE: Frp-leder Siv Jensen sier hun har hatt en samtale med KrF-leder Knut Arild Hareide, og at de nå kan gå videre. I dag omtalte hun samtidig Per Sandbergs Hareide-beklagelse i går som «en klar og uforbeholden beklagelse». Det spørs om Hareide deler det synet: Sandbergs beklagelse fikk KrF-lederen til å rase mot Frp-nestlederen på «Dagsnytt Atten». Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Per Sandberg er først og fremst en veldig engasjert nestleder i Fremskrittspartiet, som gjør det han kan for å ivareta Frp's syn i mange viktige politiske spørsmål. Med engasjement følger det temperatur, og derfor er jeg glad for at Per Sandberg ga en uforbeholden unnskyldning i går. Det var viktig, og jeg synes det var viktig av ham å gjøre det, sa Frp-leder Siv Jensen i «Politisk Kvarter» på NRK i dag morges.

Hun siktet til beklagelsen Sandberg ga KrF-leder Knut Arild Hareide direkte i NRKs «Dagsnytt Atten» i går ettermiddag, og omtalte den som «en klar og uforbeholden beklagelse». En beklagelse som i går fikk en ellers sindig KrF-leder til å frese mot Frp-nestlederen:

LES OGSÅ: Hareide: Nå er det  nok, Per Sandberg

- Min tålmodighet er i ferd med å ta slutt. Nå er det nok! tordnet Hareide mot Sandberg mot slutten av debatten mellom de to på «Dagsnytt Atten».

- Jeg er glad Sandberg prøver å beklage, men dette er ikke en uforbeholden beklagelse, sa Hareide i møtet med Sandberg på NRK, og la til at så lenge Sandberg sto fast på den politiske substansen, var det ikke lett å ta imot beklagelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.