«I gjennomsnitt har du fem-seks kunder per dag»

Les e-posten fra horemammaen som ble dømt i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En 29 år gammel polsk kvinne har i dag blitt dømt for hallikvirksomhet etter å ha rekruttert en annen polsk kvinne til prostitusjonsvirksomhet i Oslo. Kvinnen drev en aktiv annonsekampanje på Internett for å rekruttere østeuropeiske kvinner til virksomheten.

Det antas at kvinnen har rekruttert langt flere enn den ene prostituerte hun nå er dømt til 60 dagers fengsel for å ha fått til Oslo, der hun hadde tilrettelagt for virksomheten med både «kundetelefon», hotellrom og nettannonser.

Ett samleie

Den polske prostituerte rakk bare å ha samleie med én mann før hun ble arrestert. Hun skal ha tatt 1000 kroner for «turen».

Dette er langt mindre enn summen den hallikdømte 29-åringen reklamerte med i en automatisk e-post som ble sendt som svar til dem som bet på internettannonsen hennes, der hun søkte etter ei jente å samarbeide med:

«[Det er] en jobb for en kort periode for ti dager. En time med en kunde koster fra 1500 kroner. Jeg har skrevet det fordi det er avhengig av hva du tilbyr selv. I gjennomsnitt har du fem-seks kunder pr. dag, og i tillegg har du escorte, dvs. at du kan tjene dobbelt så mye. Jentene jobber vanligvis fra kl. 12 til kl 22. Sex uten beskyttelse er ikke tillatt. Jeg tar 4000 kroner fra hver jente, og det er det. Resten av det hver jente tjener, er bare hennes egen sak. En av jentene som var hos meg, tjente ikke mindre enn 7700 kroner dagen, og det er etter å ha trukket fra kostnader. Så tilbudet mitt er virkelig attraktivt og etter meget ærlige betingelser.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer