I juli falt fireåringen 37 meter fra brua, nå er han tilbake i barnehagen

- Det er helt fantastisk.

HØYT FALL: Fireåringen ble påkjørt og falt i havet omtrent fra midten av Andøybrua, et fall på 37 meter. Nå er gutten utskrevet fra sykehuset og skal være i fin form. Foto: Ola Bjerrang
HØYT FALL: Fireåringen ble påkjørt og falt i havet omtrent fra midten av Andøybrua, et fall på 37 meter. Nå er gutten utskrevet fra sykehuset og skal være i fin form. Foto: Ola Bjerrang Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Nordlys): Det er ordfører Geir-Inge Sivertsen i Lenvik kommune, som er nær bekjent av familien, som opplyser dette til Nordlys.

- Gutten er på føttene igjen. Han er i barnehagen, og alt går bra med han. Det er helt fantastisk, sier Sivertsen.

Dramatisk ulykke Det var den 20. juli at den dramatiske ulykken skjedde. 4-åringen sto sammen med sin far på Andøybrua, som går mellom Risøyhamn og Hinnøya. 4-åringen rev seg løs fra farens hånd og gikk ut i veibanen.

Der ble han påkjørt av en bil og kastet over rekkverket på brua. Ulykken skjedde omtrent midt på brua, og fallet ned i havet var på hele 37 meter.

Faren klarte å redde gutten opp av vannet etter å ha sprunget ned av brua og kommet seg ut i en båt. Ifølge politiet tok det sju-åtte minutter fra gutten falt i havet til han ble dratt om bord i båten. Fireåringen ble deretter fløyet til Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN).

Skadeomfanget ble karakterisert som alvorlig. Også noen dager seinere ble tilstanden beskrevet som alvorlig, men stabil. Men så begynte det å bedre seg, og det må etter hvert ha gått raskt framover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer