Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

I kø for å hjelpe Roy

Gode mennesker står i kø for å hjelpe psoriasisrammede Roy Vilhelmsen (29). Nå får han også tilsendt ulike produkter som skal hjelpe mot sjukdommen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi er overveldet, vi blir rent ned av henvendelser, sier Kenneth Solbakken, Roys kamerat.

Solbakken tar seg av psoriasispasienten og har besvart telefonstormen etter at Roy fortalte om sin situasjon i Haugesunds Avis og Dagbladet.

Roy Vilhelmsen er fryktelig hardt rammet av psoriasis. Sår over hele kroppen sprekker ved den minste bevegelse.

Sterke smerter

- Tenk deg at noen skjærer åpne sår med kniv, slike smerter har Roy over det hele.

Han har fulgt Roy både til sykehus og trygdekontor for å få støtte og behandling. Manglende respons fra helsevesenet står i grell kontrast til den medfølelsen som enkeltpersoner og firmaer viser etter avisomtalen.

Spesiell diett

Råd fra andre psoriasispasienter og utradisjonelle behandlere har strømmet inn. Noen anbefaler en spesiell diett. Andre viser til ulike kurer som har gitt gode resultater.

Flere har vært på helsereiser. Roy Vilhelmsen ser nå atskillig lysere på situasjonen og har håp om et normalt liv.

STORE PLAGER: Roy Vilhelmsen (29) fortalte i Dagbladet om sine fryktelige psoriasisplager. Det førte til en telefonstorm fra enkeltpersoner og firmaer som ville hjelpe ham. Roy er svært takknemlig for støtten.