Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

I kveld kan du vinne 99 millioner kroner

Ettersom lykketallspotten i Viking Lotto gikk videre fra forrige uke, har du nok en mulighet til å bli storvinner.

SUPERPOTT: I kveld har du sjansen til å vinne hele 99 millioner kroner i Viking Lotto, men det er mange om beinet og vinnersjansene desverre små. Foto: Cornelius Poppe
SUPERPOTT: I kveld har du sjansen til å vinne hele 99 millioner kroner i Viking Lotto, men det er mange om beinet og vinnersjansene desverre små. Foto: Cornelius Poppe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Forrige onsdag var det over 90 millioner kroner i potten for norske Viking Lotto-spillere, men ingen nordmenn hadde seks rette. Det gjør at denne ukas trekning er enda mer fristende å vinne.

I trekningen ble tallet 23 trukket ut som lykketall som også ble trukket ut blant de seks vinnertallene 9, 10, 12, 18, 23 og 36.

Lykketall Det var en svensk spiller som ble den heldige og plottet inn vinnertallene, men ettersom Sverige ikke er med i lykketall-samarbeidet måtte den heldige svensken nøye seg med den ordinære førstepremiepotten på 5,4 millioner kroner, og ikke lykkepotten på 90 millioner kroner.

Lykkepotten går derfor videre til kveldens trekning, og har du hellet med deg kan du fortsette fellesferien med cirka 99 millioner kroner ekstra.

Måten lykkepotten blir regnet ut på er først å ta den ordinære førstepremien er på cirka fem millioner kroner. Deretter legges til den internasjonale lykketallspotten på cirka 37 millioner kroner, før til slutt den norske lykketallspotten på 57 millioner kroner legges til.

Vinnersannsynligheten for førstepremien er 1:12 271 512. Hvis ingen har seks rette, overføres førstepremiepotten til neste ukes førstepremiepott.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media