I limets lenker

En tysk fengselsfange limte seg fast til kjæresten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tyskeren som sitter fengslet i Spania skaper oppmerksomhet rundt rettsaken sin på en svært original måte.

Han limte sin hånd til kjærestens og de ble begge sendt til det lokale sykehuset, siden fengselspersonalet ikke lyktes i å skille dem fra hverandre.

Uwe Dieter Krone ble arrestert den 30.april i San Fernando i sørvest Spania og har til nå befunnet seg bak murene i Valdemoro fengslet i Madrid, mens han har ventet på en mulig utlevering til Tyskland.

Det er ingen små-forbrytelser han er siktet for. Ifølge tyske myndigheter skal han ha tilknytning til trafficking-virksomhet og spanske aviser melder også at han tidligere har vært anklaget for mord.

Krones stunt ble oppdaget av fengselsvaktene som gikk inn for å sjekke hvorfor kjærestens besøk tok så lang tid. Da hadde den snarrådige tyskeren allerede rukket å lime sin venstre hånd til kjærestens høyre og det var fysisk umulig å separere dem.

Ifølge nyhetsbyrået Associated Press skal den 39-år gamle mannen forklart at de gjorde dette for å tiltrekke oppmerksomhet til hans fengselssituasjon og for å bli hørt.

Myndighetene vet foreløpig ikke hvilke type superlim som har blitt benyttet og paret vil forbli til observasjon på sykehuset til legene finner en måte å separere dem på.

IKKE PRØV DETTE HJEMME: Det er ukjent hva slags type lim paret brukte, men legene har foreløpig ikke greid å separere de fra hverandre.