I natt stiller du klokka tilbake

Gratis huskeregel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bruker du Dagbladet.nos huskeregel, kommer du aldri til å glemme om klokka skal stilles frem eller tilbake. Klokka følger nemlig hagemøblene. Frem om sommeren, tilbake om vinteren.

Natt til søndag skal du altså stille klokka en time tilbake. Du kan lett finne sider på nettet som forklarer deg mer om sommer og vintertid. Timeanddate.com er en av de beste. Her får du vite datoene for de neste gangene vi skal stille klokka og historien bak. Også mye annen vintertidkuriosa får du vite:

Visste du for eksempel at sommertiden i 1940 startet 11. august og varte ut året, hele 1941 og helt til 2. november 1942?

VG Nett prøver i år for første gang å tjene penger på vintertiden. For tre kroner, kan du bestille en tekstmelding som forteller deg hvilken vei du skal stille klokka.

For deg som skal på byen i kveld, er dette ekstra bonus. Utestedene som vanligvis stenger serveringen tre eller senere, kan holde oppe en time lengre. Tidligere år har de fleste utestedene benyttet seg av den muligheten.

Men det du egentlig trenger å bli varslet om er når du skal kaste på vinterdekkene. Mange har en tendens til å vente med det til det virkelig trengs. Langt inn i dypet av tjenester på Dagbladet.no, finner vi en tjeneste som kan hjelpe deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer