I pillerus da Cicilie (7) ble drept

Drapssiktet innrømmer drap på Anne Grete (35), men husker fremdeles lite.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Overhalla-drapsmannen Bahadir Mirzaolimov (26) har uttalt i avhør at blind pillerus må ha vært årsaken til at han gikk amok og angrep de to barna i huset. Asylsøkeren påstår at han skal ha spist opp mot 150 piller før han drepte gravide Anne Grete Vollum (35) og niesen Cicilie Watnan Lian (7), skriver VG i dag.

Inntaket av tabletter forklarer Mirzaolimov med at han forsøkte å ta selvmord etter han først drepte eks-kona Anne Grete Vollum. Men i stedet for å ta sitt eget liv, mishandlet han Vollums ti år gamle datter og drepte niesen.

- Min klient erkjenner straffskyld for drapet på Anne Grete Vollum. Han sier at han ikke husker mer, og knytter dette til tablettinntaket, sier Mirzaolimovs forsvarer Arve Opdahl til VG.

- Klarte ikke å kontrollere meg

I avhør med Kripos har Mirzaolimov tidligere forklart at han ikke husker noe av hva som skjedde drapsdagen. Nå har han tilstått at han kvalte offeret med en plastpose og teip.

- Hun var den første kvinnen jeg elsket. Jeg tenkte at det går ikke an å gjøre noe sånt. Men jeg klarte ikke å kontrollere meg, skal 26-åringen ha sagt i avhør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer