Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

I retten for lærervold

En 10.klassing i Florø risikerer fengselsstraff etter en brutal nedskalling av rektor midt på skoleplassen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var en fredag ettermiddag, like før elevene skulle hjem for helgen, at den grove voldsepisoden skjedde i skolegården ved Florø ungdomsskole. Med et dypt, blødende kutt i pannen måtte skolens rektor ha legebehandling. Nå har statsadvokaten sagt sitt om saken, og det er klart at unggutten må møte i retten med en alvorlig voldstiltale mot seg.

I samråd med den administrative ledelsen i kommunen ble saken besluttet politimeldt. Statsadvokaten har tatt ut tiltale mot gutten, som nå har fylt 16 år. Han er tiltalt for legemsbeskadigelse, med en øvre strafferamme på tre års fengsel.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling